En borttappad varningstriangel

God morgon!
Här sitter jag i soffan och äter frukost framför ett That '70s show avsnitt. Så skönt med sovmorgon varje dag! Av någon anledning vaknar jag så där lagom till kl 9 och då känns det bra att gå upp så inte hela dagen försvinner. Hade svårt att somna igår så jag fick tända lampan o fortsätta läsa en stund, men jag tror ändå jag somnade strax efter midnatt. Sen vaknade jag med kramp i ena vaden någon gång i natt så jag fick väcka Simon så han kunde massera. Men annars har jag nog sovit ganska bra.
 
Igår besiktade jag ju bilen. Man vet att man behöver glasögon när man har svårt att se vems registreringsnummer som anges så man vet i vilken port man ska köra in... jag fick verkligen kisa och köra på uteslutningsmetoden. Jo jag vet, jag har redan linser på mig...
Bilen gick igenom i alla fall, så skönt!! Fick bara anmärkning på att det tydligen inte fanns någon varningstriangel i bilen. Var i hela världen har den tagit vägen? Så vi behöver införskaffa en snarast men behöver inte komma tillbaka för det. Ja jag vet, jag borde väl kollat upp det tidigare. Kollade bara minutrarna innan jag skulle besikta och ärligt talat så orkade jag inte få upp luckan till reservdäcket där vi brukar förvara varningstriangeln... Dels hittade jag inte handtaget till luckan och dels var magen ivägen för att jag skulle kunna böja mig in... hrm. 
Fick sådan där "bra att veta" också att bromsskivorna bak börjar bli dåliga så det måste förmodligen fixas till nästa år. Men det visste vi ju redan. Så över lag är jag väldigt glad att det gick så bra för bilen! Hade inte förvånat mig ett dugg om det hade dykt upp nåt annat problem med bilen...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0