Underbar söndag

Vilken fantastisk dag jag hade igår, den kommer jag leva på länge!
 
Jag hade sett fram emot Scandinavian Cake Show väldigt länge och drömt flera nätter om utställningen. Mest jobbiga saker, som att jag åker dit men ändå missar allt ihop... Hade nog väldigt höga förväntningar och många tankar i min lilla förvirrade gravid-hjärna ;)
     Men dagen blev hur bra som helst i alla fall! Det var första gången jag inte jobbade samtidigt så jag hann gå i lugn och ro och titta och fotografera alla tårtor. Satt ned och tog en fika. Träffade så många härliga människor! Pratade med folk jag vanligtvis annars inte pratar med, riktigt kul! Så många givande, positiva samtal! Det är sådant som ger mig energi.
     Framför allt var det väldigt roligt att träffa alla härliga kollegor igen! Två veckor hemma är ganska lång tid... ;) Det var sååå roligt att se resultatet av alla förberedelser. Jag gick ju hem mitt i allt så det var kul att se hur allt blev till slut och det blev verkligen riktigt, riktigt bra! För första gången hade vi inte behövt flytta hela vår butik till utställningslokalen utan vi kunde ha kvar butiken där den ligger och ha själva utställningen i huset bredvid, närmare bestämt i Club Evergreens lokal. Tidigare år har Scandinavian Cake Show ägt rum på Kvarnkullen i Kungälv, förutom förra året då vi ju flyttade i samma veva och byggde upp butiken samma vecka och hade själva utställningen i vår då tomma lagerlokal. Så det var grymt skönt i år att varken behöva flytta lager eller butik. Förutom alla tusen andra förberedelser som behöver göras var det "bara" att rigga för alla utställningstårtor och även skapa en försäljningshörna för nyheter uppe på Club Evergreen. Ja de hade fått till det riktigt bra mina kollegor!
Men när vi gick där på utställningen kände sig Simon bara mer och mer förkyld så det slutade med att han åkte hem. Jag var kvar och såg prisutdelningen. Sedan blev jag hämtad av mina goa vän Lisa. Vi tog en hamburgare och pommes frites innan gudstjänsten kl 16. Gudstjänsten var också den grymt bra där jag fick prata med massa härliga människor! Även där hade jag trevliga samtal med folk jag kanske vanligtvis inte pratar så mycket med. Sedan åkte jag kollektivt hem och var väl hemma strax efter kl 19, fylld med positiv energi!
     Vilken dag det blev! Helt fascinerad att jag orkade gå på utställningen hela dagen samt gå på gudstjänsten för att sedan åka buss och spårvagn höggravid. Men det var inga problem alls och jag var inte helt slut när jag kom hem som jag befarade. Jag antar att min ork vägdes upp av alla positiva möten och samtal. Kände mig glad hela dagen! En riktigt bra dag helt enkelt!   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0