NG Baby Royal

Har fastnat för en serie som heter Royal. Den är vit med grå kronor och är helt underbart söt tycker jag!
Amningskudde, badcape, filt, matstolsdyna, påslakan, skötbädd, spjälsäng, garderob mm mm. 
Ja ni kan ju se själva så bedårande gulligt!
Fick jag önska skulle jag vilja ha alltihop. Älskar allt det vita och ljusa! Det blir så fräscht och stilrent. Tänk om man kunde få till ett barnrum i stil med detta...
Men som det så ofta är, när man hittat något man verkligen tycker är fint är det givetvis så dyrt...!
Spjälsängen kostar ca 2000 kr och det är ju så inte värt det när man kan få en för 699 kr på IKEA... Eller? ;)
Skötbord har vi tänkt ha inne på badrummet, ett sådant som man sätter på badkaret. Jag tycker sådana är ganska fula, men de är praktiska och tar ingen extra plats. Vi använder ändå inte badkaret. Nu har vi bott här i 1 år och jag har badat 1 gång och Simon har aldrig använt det. Till en början kommer bebisen sova i en vagga inne i vårt sovrum och då blir det nära och bra till badrummet som ligger vägg i vägg med sovrummet när man måste upp på natten. Får väl se när vi övergår till spjälsäng och/eller tränar barnet på att sova i eget rum... Det har man ju ingen aning om hur det kommer bli. Vi kanske får en bebis som inte ens trivs i vagga alls över huvud taget. Det återstår att se.  
 
Däremot skulle det vara jättetrevligt med en söt garderob eller byrå i vitt att ställa i lilla rummet. Inser redan nu behovet av förvaringsutrymme. Var skall vi göra av allt vi köpte på Ullared liksom? Det är visserligen trevliga problem. Vi kommer stuva om bland våra grejer lite och frigöra en byrå som står här i allrummet, men vi kommer nog ändå med all säkerhet behöva ytterligare förvaringsutrymme.
Den här garderoben hade varit perfekt! Synd bara att den kostar över 5000 kr...!
Näää.... det är la mycket mer ekonomiskt att köpa denna barngarderob på IKEA istället för 1295 kr. Den är dock mindre och har bara två medföljande hyllplan och en klädstång. Till en början behöver man mer plats för att lägga kläder än för att hänga.
Vi får se hur det blir helt enkelt... Vi kan ju börja med att måla klart rummet. Sen kan jag fortsätta drömma! ;)
 
Klicka här för att spana in massa annat gulligt i Royal-serien.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0