Stenskott och kortläsare

Tjoho idag har jag varit på jobbet! Det kändes helt okej. Min röst är nästan helt återställd så nu är det bara hostan och snuvan kvar. Men på vägen till jobbet fick jag åter igen ett stenskott. Det var bara en månad sedan jag fick ett sist! Till på köpet uppstod det på precis samma ställe: På E6:an norrut precis när jag kört på motorvägen vid Angeredsbron. Märkligt. Så efter jobbet fick jag åka direkt till Ryds Bilglas. Tänkte det var lika bra att få det fixat på en gång innan sprickan blir större. Men denna gång hade jag inte lika tur som sist och fick det fixat snabbt. Idag fick jag sitta där och vänta i 45 min.
 
Sen gick jag en stund inne på Lekia/Annas babyshop och kollade babyskydd, innan jag ställde bilen vid kyrkan och åkte kollektivt hem. Jag (som ni märker) är inte på BARA VARA ikväll. Att jobba gick bra men tyvärr kände jag att jag inte orkade med en sen kväll om jag ska orka resten av helgen. Vill inte pressa kroppen för mycket och vara iväg och aktiv en hel dag på direkten när jag varit hemma tre dagar. Skulle vara sååå typiskt om jag gick ikväll och kände mig sämre imorgon så jag inte skulle kunna vara med på överraskningen imorgon. Simon åker alltid buss direkt från jobbet till BARA VARA på fredagarna så för att han skulle slippa åka buss och spårvagn hem hela vägen sent ikväll lämnade jag bilen vid kyrkan så han kan ta den hem sen.
 
När jag satt på spårvagnen förut hände något märkligt! Plötsligt trillade hela den maskinen som man registrerar sitt busskort mot av från sitt fäste och föll rätt ner på golvet med en smäll! Och här gjorde vårt tråkiga, slätstrukna samhälle sig påmint. Inte en kotte försökte göra någonting för att rädda den stackars maskinen. Några ungdomar sparkade på den. Men inget mer. Så jag reste mig upp och vände på den för att i alla fall titta, men den var helt död. Givetvis var de andra två maskinerna i min vagn avstängda, så när jag skulle gå av kunde jag inte registrera mitt busskort som jag måste göra för att pengarna skall sluta ticka. Jaha och hur löser Västrafik en sådan här situation? När man inte har någon fungerande kortläsare? Äh orkar inte ens ta reda på det... Det får va...
Ser ni fästet där maskinen satt? Ett långt fall för en stackars liten maskin...
Kvällen har jag spenderat i soffan med varma mackor, godis och en film! Nu ska jag och min lilla sparkande bebis i magen gå och lägga oss! Simon kommer väl hem någon gång framåt midnatt. Alarmet ringer kl 6 imorgon för kl 8 skall vi vara på Second Hand och förbereda i cafét.
God natt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0