Att dela väntan med någon

Nu ska jag berätta något roligt! Ni har säkert redan skymtat det på några av mina bilder.... Men något som gör att det om möjligt känns ännu roligare för mig och Simon att bli föräldrar nu är att våra härliga vänner Miriam & Johnny också väntar barn! :D
 
Vi hade ingen aning om varandra så när de berättade för oss i somras att de ska ha barn i januari blev vi väldigt glatt överraskade! Det kändes nästan för bra för att vara sant. Från början var deras BF 6/1 och vårt BF var 12/1 så då skilde det bara knappt en vecka mellan oss, snacka om bra planerat hehe ;) Men sen flyttades ju vårt datum ända till 10/2 och deras flyttades till 1/1 så nu skiljer det 40 dagar mellan oss. Sen får vi se vad det kommer att bli på riktigt.
 
Men hur som helst så är det så otroligt roligt och skönt att ha någon som går igenom exakt samma sak som mig! Någon man kan dela allt med, alla funderingar och frågor man har. Klart jag kan dela allt med Simon, men Miriam vet ju verkligen exakt hur det känns. Ja jag är verkligen så otroligt tacksam! Det är inte bara skönt att ha en vän som är gravid samtidigt, det ska bli super mysigt och roligt sen när vi båda har våra små bebisar här och allt man kommer gå igenom och uppleva då. Hehe det visade sig till och med att vi har samma barnmorska! Så nu har vi följt varandra hela sommaren och hösten, allt ifrån första sparken till val av barnvagn. Kan det bli bättre än att få barn samtidigt som sina vänner? :)
 
Inte hade vi en aning om när vi stod där på stranden i Brighton att vi 2 år senare skulle vara mammor båda två! Det är så häftigt!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0