"Helgbloggen" nästa?

Hej hej!
 
Ville bara säga att jag lever och mår bra! Men jag funderar på om jag borde börja kalla denna blogg för "helgbloggen" eller något...?! Har ju inte bloggat sedan förra lördagen! Jag förstår inte hur jag hunnit blogga nästan en gång om dagen innan. Men det är bara att inse, jag prioriterar annat istället. Jag umgås väldigt mycket med vänner i veckorna och jobbar ju som bekant en hel del så jag väljer helt enkelt att lägga min tid på det, även om jag ibland kan tycka det vore gött att sitta mer vid datorn också. Men det hinns liksom inte med.
 
Kan säga att jag idag ÄNTLIGEN hunnit beställa två stycken gardiner, så nu kan jag snart ÄNTLIGEN bli av med de två sista julgardinerna (!) som fortfarande hänger kvar här hemma (ja det är sant)! Detta är också en av de grejer jag helt enkelt inte hunnit med. Jag har inte glömt bort det, jag har tänkt på det i princip varje dag, men jag har bara inte hittat en enda lucka att göra det på.
Idag har jag blivit klar med min att-göra-lista från förra lördagen!!
Jag har även hunnit fylla i min dagbok från i måndags och fram till idag.
Det tar sig sa mordbrännaren.
 
Nackdelen med att blogga så här sällan är att mina livshändelser ökar på och när jag väl bloggar blir det så otroligt mycket jag vill säga på en gång. Men jag tycker verkligen det är roligt att blogga, bloggen är även den en av mina fritidssysselsättningar, så det är definitivt något jag vill fortsätta med. Får bara inse att som det är just nu hinner jag inte varje dag.
 
Jag har i alla fall haft en riktigt härlig vecka med träning, valborg, ytterligare en house of god konsert, en röd och därmed ledig dag mitt i veckan, grillning, spel, film, BARA VARA, gospelkonsert, gudstjänst och massa häng med härliga vänner! Men isället för att lägga tid på bloggen mer just nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Sömn är också något jag är bra på att prioritera bort vilket min kropp börjar säga ifrån om... Så ni får ha det så bra så länge tills vi hörs igen!
 
I'll be back!
Kan bara slänga in en snabb bild på övningstårtan jag gjorde förra helgen så jag i alla fall har någon bild att bjuda på idag! En överdekorerad tårta med fingeravtryck i sockerpastan och alldeles för bubbliga kanter. Håll till godo! ;P
(jag skyller på att jag bara övade, testade och funderade! Jag ville komma fram till vilka dekorationer jag vill ha på och vilka smaker jag vill ha i tårtan jag ska göra inför min stundande födelsedag.)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0