SEMESTER 2013!!!

Igår kl 13:37 (LOL) stämplade jag ut för sista gången på 4 veckor!! Nu har jag gått på en mycket efterlängtad semester!!
 
Det bästa är att när jag tittar tillbaka de senaste veckorna har jag redan fått uppleva en hel del sommar. Jag har redan varit på Liseberg, redan tagit årets första dopp, redan grillat en hel massor, redan varit hemma en hel dag och bara kollat på film, redan fikat på stan i sommarkvällen. Underbart!
 
Så vad ska jag göra nu? Det enda jag har inbokat på 4 veckor är ett bröllop i augusti och lite kalas. I övrigt har jag tänkt att ta dagarna som de kommer och bara försöka ta tillvara på sommaren. Hur jag nu ska lyckas med det, jag som blir så rastlös? Men jag hoppas på att få träffa massa vänner, få åka båt på havet, få fortsätta äta grillat, få bada, shoppa, greja med foton, göra små utflykter, kanske lyckas boka in ett besök i småland :) Det som är tråkigt mitt i allt är att Simon inte är ledig. Vi kommer ha kvällarna och helgerna ihop. Men veckodagarna får jag fördriva själv. Därför vill jag gärna passa på att träffa mina vänner :)  
 
Mina första timmar på semestern blev i alla fall riktigt bra! Direkt efter jobbet möttes jag och Simon upp på Maxi och köpte grillmat inför kvällen. Sedan åkte vi ut till Rörtången och över till Brattön. Där började vi med att sola och fiska krabbor.
Sedan började vi med det som var planen för dagen; Att gå upp på toppen av Brattön som ju faktiskt är Bohusläns högsta topp.
Det tar en bra stund att nå toppen och på vissa ställen får man näst intill klättra.
 
Till slut var vi uppe och kunde njuta av den underbara utsikten över Älgön, Marstrand, Tjuvkil, Lökeberg, Ale, Tjörn, Stenungsund, Lövön och allt runt omkring.
På vägen ner satte jag plötsligt ner foten bredvid en äcklig orm! Usch! Det var bara en liten kopparorm så Simon kom snabbt och plockade upp den. Jag tyckte ändå den var äcklig.

Vi gick ner en annan väg så vi kom ut på värsta sidan av Brattön. Där tog vi ett dopp innan vi gick tillbaka runt ön. Kvällen avslutades med jättegott grillat nöt- och fläskkött med potatissallad och grönsaker. Medan månen lyste vackert i havet tog vi båten tillbaka till fastlandet och åkte hem. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0