De där julgardinerna...

Tänkte bara visa er hur det blev i lägenheten med de där julgardinerna vi fick köpa när vi var på Ullared sist. Har inte fått upp så mycket julpynt än så jag har en del kvar på den fronten, men julgardinerna är ju i alla fall uppe :)
 
I sovrummet blev det en julhissgardin i fönstret och en röd gardin vid balkongdörren.
Till köket hittade vi två kappor som täcker hela den långa raden av fönster.
Vi blev ju även bestulna på våra två stora adventsljusstakar. Vi hade dem i rött men i år hade rött utgått så det fanns bara vita kvar. Blev väldigt besviken först eftersom jag tänkte att rött passar bättre då vi har så vita fönster överallt. Men det blev ju faktiskt ganska bra med vitt också :)
I allrummet där jag sitter just nu (som numera har blivit ett kontor) fick det bli gardiner med tomtar i snöflingor. Gardinen till höger hänger i det som skall bli barnrummet (som var kontoret innan).  
Så här ser det ut i vardagsrummet: (är väldigt tacksam att inte den stora adventsstjärnan också blev stulen!)
 
Apropå det jag skrev igår var det igår exakt 1 år sedan vi köpte bilen! Så tråkigt då att den redan kostat oss så mycket i reparationer. Nej nu får det vara färdigbloggat för den här dagen! Nu är tanken att jag skall sätta mig i sängen och läsa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0