Bloggar jag följer

Efter lite MRL, disk och tvätt har jag äntligen kollat ikapp mig i alla bloggar jag följer.
Har inte hunnit läsa alla nu när det varit så mycket med flytt hit och dit i september och oktober.
Men nu är jag uppdaterad!
 
Jag tänkte jag kunde tipsa er lite om vilka bloggar jag läser.
 
Bak- och kakbloggar:
*MyCakes - Jätteduktig tjej från Borås, gör allt från bröllopstårtor till doptårtor och "vanliga" kalastårtor.
*Passion4Baking - Norska storbloggaren som bjuder på många bilder på allt sockersött hon gör.
*SmåSmåSmulor - En härlig göteborgare med super söt bebis, bjuder på vackra bilder på de tårtor och bakverk hon skapar.
*MatildasMat - Tjej från Malmö som bjuder på recept, matglädje och härliga tematårtor.
*AmandasJul - En riktig julblogg som verkligen kan ge den rätta julkänslan. Vet exakt hur långt det är kvar till julafton.
*ByBlondie - Bor även hon i göteborgsområdet och bjuder på många bra recept, både till middag och efterätt.
*AgnetasBlogg - Tårtdecors grundare. Bjuder på en del tårtbilder men bloggar framför allt om vad som händer på Tårtdecor.
*PaulasBlogg - Min arbetskamrat på Tårtdecor. Sjukt duktig på flera områden inom sockerkonst men framför allt på att spritsa.
 
Modebloggar:
Har själv inget brinnande modeintresse, men det är roligt att följa vänner som har det och läsa om deras framgångar.
*AndreasWijk - Goa Andreas som det verkligen går bra för. Jätteroligt att följa honom både genom bloggen och i verkligheten.
*Emelias - Tjejen jag följt sen hon var 10 år. Har varit "min lilla scout". Nu är hon en sjukt kreativ 17-åring med massa inspiration och egentillverkade outfits.
 
Fler vänners bloggar:
*Hallejuliaa - Skönsjungande Julia som nu mera bor i Stockholm. Kul att följa hennes liv där genom bloggen.
*JohnnyPilot - Humorkillen som drömmer om att bli pilot. Vill du ha dig ett gott skratt ska du kika in här.
Sen är det några andra som jag följt under en viss tid men som inte är aktuella längre, t.ex. Miriam när hon var i Indien och Rebecka när hon var i Nya Zeeland.
 
Mammabloggar:
*Fashionstars - 23-åriga Maria, mamma till Liam och bor med sambon Sami utanför Stockholm. Började följa henne för snart ett år sedan, strax innan Liam föddes. Jätteintressant att följa med i hennes vardag som mammaledig.
*Janinas - 20-åriga Janina, tvåbarnsmamma och förlovad med Daniel. Har bara följt henne i några månader men det har blivit min favorit bland bloggar. Roligt att följa hennes söta tösers utveckling och planerna på att flytta till radhus.
*Jenniesays - Jennie (minns inte hur gammal hon är men tror hon är 23 eller 24 år), mamma till Felicia och bor med sambon Kaj i Vara. Mysigt att följa henne, lilla familjen och intresset för äldre inredning och gamla fina saker.
 
Ja och vilken rubrik ska man sätta här? "Kändisbloggar"?
*UnderbaraClara - Fastnade för hennes blogg några månader innan Bertil föddes. Hur gammal är han nu? Snart 2 år? Bloggen tilltalar mig för den handlar om inredning, barn, kakor, livet som gift och bjuder på en hel del tankeställare och starka åsikter. Clara har verkligen växt i sitt kändisskap och entreprenörskap under det senaste året.
*EbbaVonSydow - Ebbas blogg har jag nog snart läst i 2 år. Gillar hennes blogg för att hon skriver om familjeliv, kungligheter, hennes uppdrag på svt mm. Trots att Ebba är ganska känd verkar hon så ödmjuk och jordnära. Bloggen känns äkta och det är så mysigt att läsa om lilla M och vardagsbestyren. Har ju träffat Ebba två gånger, både på Marstrand och på Bokmässan i Göteborg. 
 
 
Som ni märker läser jag inte blondinbella, kenza eller alla de andra kändis-mode-bloggarna. Jag vill hellre läsa en blogg där jag antingen känner personen, eller som verkligen intresserar mig.
 
Kan inte påstå att jag läser alla bloggar varje vecka, men alla finns med i min lista.
En del bloggar ser jag till att läsa varje vecka. Men det är bara två stycken som jag verkligen läser varje dag, som jag helt fastnat i och verkligen uppskattar att följa: Fashionstars och Janinas. Det känns nästan som om jag känner dessa två tjejer. Genom en blogg kommer man så nära. Älskar att läsa om deras vardag och allt som hör till.
 
Hoppas detta kanske var till någon inspiration även för dig.


Kommentarer
Matilda

Hej :) Kul att jag fick bli en av matbloggarna du tipsa om ;)

Svar: Hihi ja ;) Tycker din blogg är inspirerande! Nyfiken fråga, hur hittade du mig föresten? :)
Emelie Ceder

2012-10-24 @ 13:18:18
URL: http://www.matildasmat.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0