Lukas Student

Idag efter jobbet åkte jag direkt ut till Marstrand för att gå på Lukas studentfirande, den första i raden av studenter det här året!

Lukas har gått på en Internationell skola i Göteborg eftersom han i flera av sina skolår har bott i Indien och gått i engelsk skola där. För att få in India Style i studentfirandet blev Lukas körd i en sådan här!

Lukas är lillebror till Hanna (ni vet hon jag hälsade på i Brighton). Hanna kommer hem till Sverige igen i juni. Men gissa om jag blev förvånad när det visade det sig att Hanna är hemma redan nu!! :D Hon åker dock tillbaka till Brighton imorgon igen, innan hon kommer tillbaka för sommaren, men det var riktigt kul att se henne!


Otroligt härligt att sitta och äta i en trädgård med utsikt över hela Marstrandsön!







Lukas mamma höll tal.

Tråkigt att sommarvärmen har försvunnit... Det blev lite kallt att sitta ute när solen försvann runt husknuten. Men vi gosade ner oss i filtar!


Nu har Simon åkt iväg till Chalmers för att lana hela natten och en del av morgondagen. Så tråkigt!
Själv har jag roat mig med att baka fler minicupcakes. Snart är det dags för nästa kalas så förbereda inför det är vad jag ska göra hela morgondagen. Men nu somnar jag här i soffan. Dags att gå och lägga sig!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0