I've got nothing but love for you

Åh vilken härlig och rolig kväll det blev på Bara Vara igår!!
Bästa kvällen den här terminen tror jag :)
Vet egentligen inte varför, det var liksom inte något speciellt som hände på det viset.
Kanske beror det på att alla vi ledare var på så bra humör och att allt löste sig så bra trots att vi samma dag fick reda på att vi inte kunde vara på Mimers Hus som planerat.
Då gäller det att vara flexibel!
Men vi körde på med second hand grejer, quiz och band som vanligt i kyrkan istället. Sjukt lyckat!

Tycker glädjen illustreras så härligt i denna bild: En som försöker åka scateboard, en som bara är väldigt glad och en som faktiskt försöker ordna med second hand mattorna...! ;D

Second Hand Lastbilen kunde vi köra ända fram till entrétrappan och bara lasta rakt in i entrén. Perfekt!


Malin gjorde det mysigt och välkomnande.


Vi smällde upp en grill på trottoaren utanför och bjöd alla som kom på korv!






Som vanligt var vi runt 100 ungdomar och det är så fantastiskt att se alla dessa ungdomar komma varje fredag! De frågar varför vi inte kan ha Bara Vara fler gånger i veckan. De enda de vill ha är en plats att vara på och någon som ser dem och uppmuntrar dem.
En av oss frågade en tjej vad hon tycker vi kan göra bättre, men hon svarade att det är bra som det är och det hon uppskattade mest är att vi ledare ser dem och pratar med dem. Då förstår man verkligen vilket behov ungdomar har av att bara bli älskade!



Epatraktorer och mopeder parkerade utanför.

Nån som hade lite roligt... :P

Vi sålde dricka och godis som vanligt. Kolla vårt super söta lilla kylskåp!


Ett band som hette Capslockz spelade dansbandsmusik. Det svängde ordentligt!










Det kom in en nyinflyttad granne och ville veta lite vad det var vi höll på med. Först visste jag inte riktigt vad jag skulle mötas av men hon bara överöste med positiv kritik och tyckte vi skulle fortsätta på samma bana. Hon tyckte det var fantastiskt att ungdomarna hade någonstans att gå istället för att hänga på busstationen. Hon undrade vad vi tog i inträdesavgift och blev helt paff när hon förstod att det givetvis inte kostade något att Bara Vara. Allt gör vi på frivillig basis just för att vi vill. Vi har startat detta för att vi vill, vi vill att ungdomarna ska ha en trygg plats att gå till, vi vill att de ska förstå att det finns något mer att få tag på. Vi vill vara kyrka och inte göra kyrka. Vi vill visa på Guds kärlek genom att bara vara de vi är. Jesus har gett oss ett uppdrag att gå ut och möta människor. Då gör vi det. Fatta vad fantastiskt detta är!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0