There's so much more about you that you never let them see

Här händer då inte mycket på bloggen.

I lördags var det möhippa för Linda, men vill inte lägga upp så många bilder än ifall bruden skulle kika in här... Okej då, en kan jag bjuda på! ;)


I söndags innan Madde & Josef kom till oss var jag och Simon nere i Nordstan och köpte fler plagg inför sommarens bröllop. Nu har jag kompletta uppsättningar, nu återstår bara att bestämma vilken klänning jag ska ha när... Svårt! När vi kom in i Nordstan spelade Göteborgs symfoniker.


Igår började Simon jobba och jag började min semester. Vi har verkligen synkat ihop oss i år...
Så här sitter jag ensam i lägenheten och lyssnar på Céline Dion.
Har massor att greja med inför lördagens bröllop, men känner mig trots allt ändå ledig. Har ingen bestämd tid jag måste passa. Morgondagen och torsdag är helt blanka! Fast jag vet ändå vad jag behöver fylla dem med. Har till och med hunnit sitta på arla.se och söka upp recept och förslag på middagsmat som jag tänkt göra hela året! Tänka sig.

Om några timmar ska jag ta bussen upp till Kungälv. Min (eller ja vår får man väl säga nu..) bil lämnade jag till en kille igår som ska fixa rosten och putsa upp den lite. Känns konstigt att vara utan bil.

Så det är väl lite av vad jag fyllt min första semesterdagar med. Hoppas ni också får vara lediga lite i sommar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0