Lussekatter och pepparkakor

Idag, efter en fantastiskt bra gudstjänst, åkte jag och Simon hem till mamma och pappa och bakade lussekatter och pepparkakor!
Nu är jag nästan redo för lucia! Skall bara få klart med julpyntet här hemma. Framför allt vill jag ju få fram det pynt som har med lucia att göra tills på torsdag.
Medan jag och Ellinor bakade sydde mamma upp mina julgardiner som var för långa, så nu skall de bara strykas och hängas upp. Jag hoppas på att hinna en del med gardiner och julpynt imorgon och på onsdag. Men imorgon ska jag träna MRL också.
Dessutom, MITT i allt, så måste vi snarast få tag på en ny bil!! Som jag skrev om här så gick vår kära lilla bil inte igenom besiktningen. Vi har kollat med två verkstäder nu och båda konstaterar att det förmodligen inte är värt att laga bilen. Inte med tanke på hur gammal den är och att kamaxeln ändå är dålig. Så nu har vi 2,5 vecka på oss att köpa ny bil innan vi får körförbud. Alltid är det nåt... Kan det aldrig bara få vara lite lugnt i livet? Måtte det ordna sig till det bästa... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0