Jullov är ett minne blott

Igår drog arbetsveckan igång igen, efter fem dagar ledigt. Blir en otroligt lång vecka, haha. Nejdå, jobbar imorgon också men sen är det ju ledigt igen i tre dagar.
Men det var allt segt igår. Kändes nästan konstigt att gå till jobbet mitt i "julbubblan". Åh jag minns förr. Då var verkligen julen en enda lång ledighet och man kunde göra vad man ville. Sen började jag Högskolan och då fanns inte längre några jullov. Då hade jag ofta en hemtenta att skriva som skulle in i början av januari. Men även då var jag ledig ganska mycket. Kunde planera min egen tid och när jag behövde skriva på hemtentan. Kommer ihåg för typ 2 jular sen när vi satt och spelade Wii nästan hela jul- och nyårshelgen. Vi varvade hela spelet. Men nu är det jobb som gäller på vardagrna, ja en del lördagar med för den delen. Så är det. Bara att inse att så är livet. Följa livets gälla gång. Vuxenpoäng kanske?
 
Hanna muntrade i alla fall upp mig igår på jobbet med en mjuk pepparkaka :)
Den söta muffinsformen i porslin som kakan ligger i kan du köpa HÄR (givetvis)! ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0