Förnöjsamhet

Trots att många runt om i världen idag har sörjt och riktat sina tankar till det som hände för 10 år sedan 11 september, har jag själv haft en riktigt bra dag.

Först var jag på en grymt bra gudstjänst. Samuel, 19 år, predikade såå bra, han fick nog med det mesta som är av yttersta vikt just nu! Det var barnvälsignelse, nattvard, massa go lovsång och en familj välkomnades in i församlingen!! Det kunde inte bli så mycket bättre.

Dessutom har jag fått ägna dagen åt det som roar mig och gör mig så otroligt nöjd och ja, vad ska man säga, fridfull? Jag har fixat, städat och donat! Vi åkte till IKEA och köpte nya hyllor som jag nu installerat i badrummet. Åh så fint det blev! Ytterligare en hylla ska upp i vardagsrummet, men det får vi ta i veckan. Vi har storstädat och fått in grejer i skåpen. Ja jag fullkomligt njuter av att få göra sånt här!! Och jag har ju sagt det förr, men är jag inte lite knäpp? ;)

Nu väntar sängen. Imorgon börjar en ny vecka. 
Alexandra och jag ska träffas och fortsätta förbereda vår presentation av c-uppsatsen på det företag där vi utförde den. 
Sen händer massa mer i veckan!
God natt!

Tyvärr hade jag ingen bild att bjuda på idag...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0