För det är kö från gatan upp till hallen

Lång dag idag med.
Nu sitter jag här som en bakpotatis i soffan och hade tänkt uträtta vuxenpoängsärenden, men swedbank har tydligen problem med sin sida så där gick den idéen upp i rök.

Det är nästan så man borde skaffa sig ett sånt där "handfat" som de tvättar håret i på frisörsalongerna bara för att det är så skönt när någon tvättar håret på en och masserar hårbottnen! Trodde jag skulle somna idag när jag satt där med varmt vatten i nacken och mörk färg i pannan. Riktigt avkopplande. Lätt värt att gå och färga håret bara för att få håret tvättat ;)

Efter frisören gck jag och storhandlade som det så fint heter, men glömde dessvärre att köpa något till Simon som har namnsdag imorgon. Typiskt. Det finns även fler anledningar att fira imorgon, moster fyller år t.ex!

Jag fick ett tips från frisören att använda tofsar utan sånt där metallspänne. Hade ingen aning om att det sliter mycket mer på håret än om man inte har ett sådant. Så jag köpte mig nya tofsar. Köpte mig även glutenfritt mjöl idag då jag ska ha några vänner på besök på lördag. Här skall bakas! Men inte idag.
Jag får väl istället ta och kolla på lite Heroes när inte internet låter mig betala räkningarna... ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0