I feel wonderful today

Haft en så bra dag idag! Varit nere på stan i min ensamhet hela dagen och uträttat viktiga ärenden. Så skönt att få det gjort! Fick tag på allt jag tänkt mig, helt fantastiskt!
Allt från parfym till mig själv, till morgongåva till min blivande.

Allt har flytit på så bra. Det sista jag skulle göra var att kolla bikini. Jag hade tänkt gå till H&M, men så när jag var påväg dit gick jag oplanerat förbi Stadium där jag slank in och som av en händesle så hade de värsta rean på badkläder! Fick tag på tre bikinis, hur bra som helst!
Men sen gick jag ändå till H&M för att kolla lite. Vad tycker ni om dessa plagg? De var lite roliga, borde kanske köpt dem men det gjorde jag inte... Ångrar mig nästan. Blev bara några fjuttiga mobilbilder i provhytten.



Förutom glädjen i att jag fått uträttat det jag skulle, så har jag mött så mycket trevliga expediter idag!
På ett ställer jag var visade det sig att hon som jag pratade med också skulle gifta sig 13 augusti! Ni kan nog själva räkna ut vad samtalet handlade om sen...! Hon var jättetrevlig!
På Stadium undrade tjejen i kassan om jag skulle göra nåt särskilt på semestern eftersom jag köpte så många bikinis och ja, det ena ledde till det andra och gav mig ytterligare en lyckönskning inför bröllopet! :)
Det är så kul att se hur folk lyser upp och blir engagerade så fort jag säger att "jag ska gifta mig", eller "ja den är till mitt bröllop" osv.
Till och med på Västrafik var det trevligt folk. Jag laddade mitt busskort och killen i kassan undrade om det inte var tungt med en så stor plånbok och så många kassar... Visst är plånboken stor och fet, alldeles knöfull av kvitton, visitkort och medlemskort.

Har också hunnit med att besöka nya affären på Bäckebol: Stoff och stil. Den var stor och luftig. Fylld med garn, tyger och satinband till rimliga priser. Perfekt!

Så jag har minst sagt haft en härlig dag! Även om det började regna på mig och jag hade inget mer än min tröja. Men det gjorde ingenting. Inget kan sabba när man är på bra humör.

Nu ska jag bestämma hur gravyren ska se ut i min vigselring och planera in- och utgångsmusik!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0