Fullspäckad dag

Vilken dag!
Först åkte jag ner till Gbg för att träffa min mentor för första gången. Och så dök hon aldrig upp!! :( Satt och väntade i 45 min! Ringde runt en massa och kopplades runt till olika folk, men jag fick aldrig tag på henne. Så surt! Och så NU när jag kommit hem och kollar min mail ser jag att hon skickade mail till mig 07:12 i morse (hon hade inte mitt nr) och skrev att hon va sjuk stackarn så vi kunde inte ses. Och hon skrev att hon hoppades att jag skulle hinna läsa mailet så jag slapp åka ner till Gbg i onödan.
Nope sån tur hade jag inte. Så typiskt.

Så efter 45 minuters väntan gav jag upp och åkte till Tårtdecor och jobbade istället! Kunde ju börjat jobba mkt tidigare.... jaja. Hade trevligt på Tårtdecor i alla fall! :)

Efter jobbet gick jag på en ny grej som precis startats; 20+. Möten för oss som är 20 år och äldre! De var såå trevligt! Vi lagade tacos, umgicks, pratade, åt glass, sjöng, bad och skrattade massor! :D Gött folk! Alltid härligt att träffa nya människor!

Så efter en inte så bra start på dagen fick jag i alla fall ett grymt avslut!

Nu måste jag gå och lägga mig. Imorgon (eller rättare sagt om några timmar) har jag examinationsseminarium i personalekonomi!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0