Ska se the last song imorgon!!

Jag gör allt så fort jag kan, ändå räcker inte tiden till! Vad ska jag göra? Idag kom jag hem kl 17, då skrev jag klart om Arbetsmiljölagen så fort jag kunde, sen blev jag hungrig och var tvungen att göra något att äta, sen ringde jag och hade en telefonintervju och nu sitter jag här. Vid den här tiden hade jag verkligen trott att jag skulle vara klar för dagen men det är jag tydligen inte. Måste renskriva intervjun och sen göra några övningsuppgifter jag hade tänkt att göra idag. Suck. Men man kan ju inte gå runt som en zombie och göra allt på löpande band. Jag struntade i att träffa min älskade Simon idag, jag struntade i att titta på ett tv-program jag egentligen ville se, jag struntade till och med i att cykla (!)
Så mycket mer effektiv än så här kan jag nog faktiskt inte vara.

Men imorgon är det i alla fall fredag. Då har jag tänkt att börja hinna kolla i böckerna till den andra kursen... Det måste ju också göras.

På kvällen ska jag Simon, Ellinor, Louisa, Hanna o Lill-p på premiären av The Last Song som jag har längtat efter sen typ januari

så det ska i alla fall bli roligt och sen är det helg och då tänker jag inte plugga någonting!!! Däremot ska jag jobba på Tårtdecor. Vi ska börja ha lördags-öppet nu, kl 10-13, Välkommen in! ;)

Igår var det föresten exakt en månad kvar tills jag slutar skolan!!! Och avslutningen på den dagen, början på sommarlovet, kommer bli så grym för då ska jag ju på Green Day på Ullevi!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0