This is my life

Så det blev Anna Bergendahl som vann hela konkarrongen alltså! Grattis till henne! Trots att jag röstade hela två gånger på Eric Saade så räckte det inte hela vägen... ;) Men det var tur att det i så fall var Anna som vann och inte Salem! Tycke jag då.
Jag tror inte Anna har en chans i Oslo men det är i alla fall en bra låt!

Ja det var en rolig lördag igår! Spel, Mario Kart med maaaaasssa skratt pga folk som kör åt fel håll och kollar på fel bilar ;P God mat, melo och en bra film: The Guardian!

Melodifestivalsfinalen var nog den roligaste på länge!! :D Jag menar mitt i Salems låt så kommer BJÖRN GUSTAVSSON in!! Hur otippat va inte de!?! Så sjukt kul. Man skrattar ju bara av att kolla på honom. Har aldrig varit med om ett "humor-inslag" i ett bidrag innan.

Sen i mellanakten när de kör svenska och norska bidrag sitter jag och hoppas på att Alexander Rybak kanske, kanske kan dyka upp, men hur stor är chansen att förra årets vinnare medverkar i Sverige liksom? Men så kommer han!! Jag skrek! ;P Stolt över att jag träffat honom! (Kolla mitt inlägg "Alexander Rybak" ;) Men vad han gjorde bort sig, sjöng falskt på vissa ställen, och sen när han skulle ge de norska poängen kom ju det roligaste: "VAD SA DU?!" Hahahhahahaha jag dog! XD

Idag har det inte hänt särskilt mycket.... Har sett sista filmen i Millenium-triologin nu, Luftslottet som sprängdes. Så nu har jag fått ett avslut på det hela. Den var bra.

Nu är det dags att sova. Ska upp och jobba imon! Natti!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0