Så mycket men ändå så lite

Känns som om det händer så mycket hela tiden fast ändå ingenting alls.
Idag jobbade jag 8:e dagen på raken. Helt slut. Men nästa vecka jobbar jag bara ETT tjugofyratimmarspass på hela veckan så det ska bli skönt med några lediga dagar!!
Men det är galet, det är mitten på juli, känns som om skolan snart är här och jag har knappt hunnit ta till vara på sommaren än! Får lite smått panik. Vill så mycket, men har för lite tid! Kan ju bero på att jag jobbar så mycket, och visst jag har valt det själv. Jag ville jobba mycket i sommar. Jag behöver pengar. Det var planen. Jobba och spara pengar. Men nu har min kära fästman två veckor semester så jag hoppas vi kan hitta på åtminstone något lite roligt tillsammans!

Igår var jag i alla fall och hälsade på Matilda i hennes nya lägenhet och det var så trevligt och supermysigt!! Verkligen en jättefin lägenhet har hon! :)

Och så är det massa mer folk jag vill träffa så åh jag hoppas jag får ihop det! Vill åka båt, bada, gå på Liseberg, bara njuta av sommaren!

Men nu blir det film resten av kvällen. Vi har hyrt 3 filmer; "It's comlicated" såg vi i förrgår så nu återstår "Vägen" och "Men who stares at goats" ;P 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0