Härliga vänner, hår & Saade

Ledig dag idag! Wonderful!
I onsdags träffade jag några "gamla" vänner, riktigt kul att träffa dem!! Fina människor.

Igår hade jag en omvälvande dag... Huh. Jag skulle på allsången på Bohus fästning (där bl.a. Eric Saade och Lasse Berghagen skulle sjunga) och för att göra en lång historia kort så kan jag bara säga att jag körde en stor automatväxlad minibuss med plats för 8 pers som inte riktigt fick plats där jag ville parkera den... Strulit var det och jag skulle upp på baksidan av fästningen, vägen upp dit är en liten, liten grusväg där man inte får plats att möta andra bilar. Väl uppe var det mycket trångt så efter jag parkerat stack bilen ut en bit över vägen. Vanliga personbilar kunde passera så jag kollade med vakterna om jag kunde stå där eller om det var någon lastbil på väg upp eller så. Då svarade dom att "a Eric Saade kommer ju i en minibuss och han MÅSTE förbi!" Hjälp. Vakten fick i alla fall mitt nummer så han skulle ringa mig om Eric Saade inte kom förbi min bil..
Snacka om att jag kände mig dum, tänk om lilla jag skulle göra så att Saade blev försenad, kanske sabba hela allsången. Där satt ändå 2500 pers i publiken och väntade.
"Saade dök aldrig upp. 2500 personer besvikna efter en insident med en minibuss".
Skulle just vara snyggt. Ja tankarna skenade iväg kan man säga... Men det fanns hur som helst ingen annan plats ledig för min bil. Inte där.
Och i såna här situationer märker man vilka människor som är trevliga och hjälpsamma och vilka som inte är det... Vissa kan verkligen vara så tykna! :/
Några minuter och tårar senare hade i alla fall allt gått bra. Vakten ringde aldrig och Eric Saade intog scenen!
Jag kunde andas ut.




Men trots att det till slut gick bra så var inte allt över bara för att allsången var över.
När jag satte mig i bilen och skulle ta mig där ifrån hade jag kört fast. Hjulen bara spann och bildade en grop i leran. Jag kom inte loss, samtidigt som massa andra bilar skulle förbi så jag fick ställa mig på vägen och vara någon sorts vägvisare och hjälpa dem att ta sig förbi... Det var inte mycket utrymme mellan min bil och fästningsmuren alltså. Men till slut lyckades jag komma loss och ta mig hem.
Usch det var verkligen en hektisk dag! :S

Men idag är jag som sagt ledig och det njuter jag av i fulla drag!!
Ska arbeta 9 dagar i rad sen så denna dag behöver jag verkligen!
Ska ut till Marstrand ikväll och lyssna på Marcus Olsson! :)
By the way så har jag färgat håret och klippt mig, kort, oh oh...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0