Vitklädd med ljus i hår

Det är ju hopplöst, jag kommer ofta på saker jag vill förmedla här men när jag väl sätter mig här och ska skriva så har jag glömt allt. Nå ja, vi får se vad jag kan skrapa ihop idag! ;)

TENTORNA ÄR ÖVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tror fortfarande inte att det är sant. Man fattar inte vilken press man levt under i 10 veckor. Det är helt galet. Vad jag än gjort, var jag än varit, hur "ledig" jag än var så var jag aldrig riktigt fri. Jag hade alltid plugget i bakhuvudet. Man vet att man alltid måste plugga. Men nu är det över!! Så underbart! eller ja, jag ska väl inte ropa hej förrän jag har fått veta att jag klarat tentorna eller ej, men jag hoppas i alla fall!

Men imon börjar ny kurs. Känns ändå okej. Det är psykologi som jag är van vid, det är INTE två kurser samtidigt (eller ja i princip är det de trots allt för jag läser mentorskap samtidigt men den kursen sträcker sig över 2 år så det räknas inte ;P) Hur som helst, det är HEMTENTA vilket innebär att jag slipper läsa igenom ALLA böcker och lära mig allt utantill. Man kan bara leta upp svaret och skriva ner det hehe ;)

Dock har det varit svårt att få tag på böckerna inför nästa kurs. Vi ska ha ca 5 st och denna gång ville jag verkligen inte köpa dem. Jag ville låna. Men pga att de förra kurserna tog så mycket tid fick jag aldrig tummen ur att ta tag i att hitta böckerna. Så när jag väl skulle låna dem var de självklart redan utlånade på biblioteket på min skola, ända till 7 januari. Så de va ju bara att ge upp. Och i Kungälv fanns de inte heller. Som tur var fanns några på Chalmers bibliotek så Simon lånade dem åt mig!! :) Har bara några få kvar att få tag på nu...

Igår efter tentan var jag lika trött som förra löradgen. Det suger verkligen att ha tenta på en lördag, helgen blir ingen riktig helg! Simon o jag hyrde iaf 4 filmer ;) Men vi har bara hunnit se 2 av dem; Baksmällan och Borta bra men hemma värst. Och så bakade jag pepparkakor och lussekatter igår!
Och idag har det varit Lucia! Älskar den dagen! I alla år har jag gått upp tidigt för att titta på Lucia-firandet på tv. Så kl ringde kvart i 7 morse :P Jättemysigt! Kaffe, lussebulle, pepparkakor mm. Men sen gick jag o la mig igen ;)
Har julpyntat idag också. Så nu är det så mysigt och fint här så (:

Men nu är det dags att sova. Har föreläsning alla dagar utom tisdag denna vecka. Ska besikta bilen imon också. På tisdag blir det julshopping hela dagen!! Det ser jag fram emot!!
God natt!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0