Suck

Just nu känns verkligen allt bara SÅ jobbigt :( Tenta på lördag och jag orkar inte... Har pluggat hela dagen idag. Det värsta är att sådant jag tyckte att jag kunde förra veckan är jag osäker på nu. Ju mer jag sitter och räknar desto osäkrare blir jag. Verkligen berg och dalbana i känslorna. Ena stunden känner jag mig glad och jag tänker äh det löse sig. Andra stunden känner jag mig helt förtvivlad, jag kommer aldrig klara det här! Och hela tiden bara längtar jag efter Simon. Åh.
Och det är så mycket jag vill göra. Nu är det december. Jag vill gå o julhandla och köpa julklappar, jag vill ha julmys och umgås. Men mest vill jag nog bara vila. Ligga i sängen en hel dag och inte göra nåt. Kan nog behöva det!
Men jag är ju inte ledig förrän till sommaren så det är bara att bita ihop... Har i alla fall precis kollat på Bonde söker fru, det blir man glad av! :)

Igår gjorde jag i alla fall något roligt, var ju på New Moon igen, med Hanna! Och jag fick en knäpp upplevelse: Jag saknade alla fjortis-skrik! Hjälp! Nä men allvarligt, det blir faktiskt en viss känsla och spänning i luften när folk är så förväntansfulla och lever sig in i filmen. Jag undrade nästan först om jag gått in i fel salong igår, där fanns medelålders folk och inte alls så många småtjejer. Jag satt bredvid en stor medelålders man, på New Moon liksom! Världens tonårsfilm. Och det var inte alls så många som skrattade igår eller drog efter andan. Inte så många reaktioner alls faktiskt. Väldigt tråkigt. Dock så skrattade mannen bredvid mig på flera ställen där ingen annan skrattade. Det var underhållande ;P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0