Happy

Sitter här och lyssnar på julmusik och kan inte annat än att vara glad! :D
Det är ju nästan värt att gå såna där jobbiga kurser när glädjen över att de är över blir så långvarig efter...! Men bara nästan... ;P

Kursen "Det konsultativa arbetssättet" började idag. Tråkig föreläsning idag men jag hoppas det blir bättre. Jag lyckades äntligen få tag på en bok till seminariet i Mentorskap + att jag lyckades få tag på den sista boken som jag inte kunde låna på Chalmers, jag får köpa den billigt av en trea!! Så då va de fixat!
Och bilen gick igenom besiktningen så det är också skönt!

Värst va glad jag känner mig! Och som pricken över i:et fick jag idag sms av en vän från bibelskolan, vi ska ha lite återträff imon några stycken i Gbg. Passar ju utmärkt när jag ändå ska dit och julhandla!! Det ska bli så underbart kul att träffa dem imon!!!! Dom är saknade.

Imorgon har jag och Simon varit förlovade i ett halvår<3 Det ska vi fira på lördag med jul på Liseberg, middag och Avatar på bergakungen! 

Ja det kan nog inte bli så mycket bättre nu ;) (okej jag har fortfarande plugg att göra men äh)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emelie Ceder

Bloggen mitt i vardagen; Om en mamma till en 2-åring med två ringar på fingret, som arbetar med HR och som aldrig tröttnar på att umgås med folk.

RSS 2.0